Chris Woerts in Vandaag Inside: ‘Niemand gaat 350 miljoen betalen voor Ronaldo’

Chris Woerts in Vandaag Inside: ‘Niemand gaat 350 miljoen betalen voor Ronaldo’

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 17 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Chris Woerts in <em>Vandaag Inside</em>: ‘Niemand gaat 350 miljoen betalen voor Ronaldo’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 17 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Na afloop van de opnames van Vandaag Inside praat Wilfred Genee nog even na met Chris Woerts. Ze kletsen over Erik ten Hag, en zijn wankele positie als trainer bij Manchester United. Volgens Woerts moet Cristiano Ronaldo weg. “Erik vindt het een stoorzender in de kleedkamer en hij zit gewoon te wachten om ruzie te maken. In zijn contract staat namelijk dat hij pas weg mag als er een transfersom wordt betaald van 350 miljoen. Dat gaat natuurlijk niemand betalen, niemand!” Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Na afloop van de opnames van Vandaag Inside praat Wilfred Genee nog even na met Chris Woerts. Ze kletsen over Erik ten Hag, en zijn wankele positie als trainer bij Manchester United. Volgens Woerts moet Cristiano Ronaldo weg. “Erik vindt het een stoorzender in de kleedkamer en hij zit gewoon te wachten om ruzie te maken. In zijn contract staat namelijk dat hij pas weg mag als er een transfersom wordt betaald van 350 miljoen. Dat gaat natuurlijk niemand betalen, niemand!”

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV