Igone de Jongh focust na beschuldigingen Thijs Römer op beschermen van kinderen

Igone de Jongh focust na beschuldigingen Thijs Römer op beschermen van kinderen

Igone de Jongh heeft voor het eerst gereageerd op beschuldigingen aan het adres van haar man Thijs Römer. De acteur is aangeklaagd door een jonge dame, zij beschuldigt hem van seksueel grensoverschrijdend gedrag toen zij minderjarig was. Thijs reageerde eerder al woest op de aantijgingen, nu heeft zijn geliefde Igone voor het eerst van zich laten horen. Op Instagram antwoordt de danseres op de vraag hoe ze omgaan met de situatie: “Dicht bij elkaar blijven en heel goed de kinderen beschermen.”

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Igone de Jongh</em> focust na beschuldigingen Thijs Römer op beschermen van kinderen Igone de Jongh heeft voor het eerst gereageerd op beschuldigingen aan het adres van haar man Thijs Römer. De acteur is aangeklaagd door een jonge dame, zij beschuldigt hem van seksueel grensoverschrijdend gedrag toen zij minderjarig was. Thijs reageerde eerder al woest op de aantijgingen, nu heeft zijn geliefde Igone voor het eerst van zich laten horen. Op Instagram antwoordt de danseres op de vraag hoe ze omgaan met de situatie: “Dicht bij elkaar blijven en heel goed de kinderen beschermen.” Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zien: Bilal Wahib kan rekenen op zware gevangenisstraf van twee jaar Bekijk deze video » Kleine Jongen: Rachel Hazes over seks met André, als 15-jarig meisje Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV