Veronica Offside gemist? Wesley Sneijder onthult details discussie met Louis van Gaal

Veronica Offside gemist? Wesley Sneijder onthult details discussie met Louis van Gaal

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 19 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside van 19 augustus terugkijken bij Gids.tv.

<em>Veronica Offside</em> gemist? <em>Wesley Sneijder</em> onthult details discussie met <em>Louis van Gaal</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 19 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside van 19 augustus terugkijken bij Gids.tv. Wesley Sneijder gaat in Veronica Offside uitgebreid in op zijn band met Louis van Gaal. De oud-voetballer doet een boekje open over zijn reserverol in het Nederlands elftal: "Hij vond Siem de Jong de nummer tien van Nederland!" Veronica Offside is iedere maandag- en vrijdagavond om 20.25 uur te zien bij Veronica. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Wesley Sneijder gaat in Veronica Offside uitgebreid in op zijn band met Louis van Gaal. De oud-voetballer doet een boekje open over zijn reserverol in het Nederlands elftal: "Hij vond Siem de Jong de nummer tien van Nederland!"

Veronica Offside is iedere maandag- en vrijdagavond om 20.25 uur te zien bij Veronica. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV