Vandaag Offside gemist? Andy van der Meijde gaat stuk om aankomst Schuurs bij Torino

Vandaag Offside gemist? Andy van der Meijde gaat stuk om aankomst Schuurs bij Torino

Zaterdag 20 augustus 2022 om 09:26

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 19 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside van 19 augustus terugkijken bij Gids.tv.

<em>Vandaag Offside</em> gemist? <em>Andy van der Meijde</em> gaat stuk om aankomst <em>Schuurs</em> bij Torino Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 19 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside van 19 augustus terugkijken bij Gids.tv. Perr Schuurs verlaat Ajax voor Torino. De Italiaanse club, uitkomend in de Serie A, betaalt 9 miljoen euro voor de centrale verdediger. Andy van der Meijde gaat in Vandaag Offside stuk om de aankomst van Schuurs bij Torino: "Komt hij op vakantie ofzo?" Veronica Offside is iedere maandag- en vrijdagavond om 20.25 uur te zien bij Veronica. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :

Perr Schuurs verlaat Ajax voor Torino. De Italiaanse club, uitkomend in de Serie A, betaalt 9 miljoen euro voor de centrale verdediger. Andy van der Meijde gaat in Vandaag Offside stuk om de aankomst van Schuurs bij Torino: "Komt hij op vakantie ofzo?"

Veronica Offside is iedere maandag- en vrijdagavond om 20.25 uur te zien bij Veronica. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's