Rob Kemps openhartig over talkshow: "Graag Johan Derksen bij betrekken""

Rob Kemps openhartig over talkshow: "Graag Johan Derksen bij betrekken""

Zaterdag 20 augustus 2022 om 11:56

Rob Kemps, ook wel bekend van feestact Snollebollekes, krijgt binnenkort zijn eigen talkshow op SBS6. Dat bevestigde Kemps afgelopen woensdag, nadat Vandaag Inside meldde dat er wordt gewerkt aan een nieuw programma.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Rob Kemps</em> openhartig over <em>talkshow</em>: &quot;Graag Johan Derksen bij betrekken&quot;&quot; Rob Kemps, ook wel bekend van feestact Snollebollekes, krijgt binnenkort zijn eigen talkshow op SBS6. Dat bevestigde Kemps afgelopen woensdag, nadat Vandaag Inside meldde dat er wordt gewerkt aan een nieuw programma. Tekst gaat verder onder de video. Johan Derksen"Laat ik het zo zeggen, we zijn bezig om iets te maken. Inderdaad ik zou daar heel graag Johan Derksen bij betrekken, maar dat is allemaal nog in ontwikkeling, aldus Rob Kemps. Over de inhoud van de talkshow laat hij zich nog niet uit. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Rob Kemps vader van Lola: bekijk de eerste beelden (Shownieuws) Bekijk deze video » Johan Derksen over talkshow met Rob Kemps: "Hij maakt een verpletterende indruk" Bekijk deze video »
TV :

Johan Derksen
"Laat ik het zo zeggen, we zijn bezig om iets te maken. Inderdaad ik zou daar heel graag Johan Derksen bij betrekken, maar dat is allemaal nog in ontwikkeling, aldus Rob Kemps. Over de inhoud van de talkshow laat hij zich nog niet uit.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's