Zien: Megasalaris Thomas Verheydt zorgt voor gezeik in kleedkamer ADO Den Haag

Zien: Megasalaris Thomas Verheydt zorgt voor gezeik in kleedkamer ADO Den Haag

Zaterdag 20 augustus 2022 om 14:24

Het salaris van voetballer Thomas Verheydt van ADO Den Haag zorgt voor flinke ophef bij de club. Naar verluidt verdient de aanvaller een half miljoen euro per jaar, Verheydt is hierdoor de bestbetaalde ADO-speler ooit.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Megasalaris <em>Thomas Verheydt</em> zorgt voor gezeik in kleedkamer <em>ADO Den Haag</em> Het salaris van voetballer Thomas Verheydt van ADO Den Haag zorgt voor flinke ophef bij de club. Naar verluidt verdient de aanvaller een half miljoen euro per jaar, Verheydt is hierdoor de bestbetaalde ADO-speler ooit. Tekst gaat verder onder de video. Onrust in kleedkamerDirk Kuyt, sinds de zomer hoofdtrainer in Den Haag, zegt de exacte bedragen niet te kennen. "Maar ik heb absoluut niet het gevoel dat spelers daar problemen mee hebben", laat hij weten aan De Telegraaf. Bekijk de video van De Telegraaf hierboven. Bekijk ook Samenvatting Heracles Almelo - ADO Den Haag (Keuken Kampioen Divisie) Bekijk deze video » Samenvatting MVV Maastricht - ADO Den Haag (Keuken Kampioen Divisie) Bekijk deze video »
Voetbal :
Zien: Megasalaris Thomas Verheydt zorgt voor gezeik in kleedkamer ADO Den Haag

Onrust in kleedkamer
Dirk Kuyt, sinds de zomer hoofdtrainer in Den Haag, zegt de exacte bedragen niet te kennen. "Maar ik heb absoluut niet het gevoel dat spelers daar problemen mee hebben", laat hij weten aan De Telegraaf.

Bekijk de video van De Telegraaf hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's