Zien: Evert Santegoeds niet te spreken over extreem lange vakantie Willem-Alexander

Zien: Evert Santegoeds niet te spreken over extreem lange vakantie Willem-Alexander

Zien: <em>Evert Santegoeds</em> niet te spreken over extreem lange vakantie <em>Willem-Alexander</em> De koninklijke familie keerde gisteren (zondag 21 augustus) terug van een vakantie in hun villa in Griekenland. Maar liefst zes weken en twee dagen verbleven de Oranjes onder de Griekse zon en Evert Santegoeds laat in zijn woorden wel doorschemeren dat hij dat extreem lang vindt. Ariane moet vandaag weer naar school en dus hebben koning Willem-Alexander en koningin Máxima volgens Santegoeds "het uiterste randje van de vakantie opgezocht om zo lang mogelijk van de Griekse zon te genieten". Tooske Ragas zit te genieten: "De ondertoon van jouw verhaal vind ik echt prachtig!" Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Evert Santegoeds over Hazes-soap: "Breuk tussen Dré en Monique?" (video) Bekijk deze video » William Rutten pakt Evert Santegoeds aan om gestook tussen Nick & Simon: "Je lult uit je nek" Bekijk deze video »
Royals :
Maandag 22 augustus 2022 om 09:20

De koninklijke familie keerde gisteren (zondag 21 augustus) terug van een vakantie in hun villa in Griekenland. Maar liefst zes weken en twee dagen verbleven de Oranjes onder de Griekse zon en Evert Santegoeds laat in zijn woorden wel doorschemeren dat hij dat extreem lang vindt. Ariane moet vandaag weer naar school en dus hebben koning Willem-Alexander en koningin Máxima volgens Santegoeds "het uiterste randje van de vakantie opgezocht om zo lang mogelijk van de Griekse zon te genieten". Tooske Ragas zit te genieten: "De ondertoon van jouw verhaal vind ik echt prachtig!"

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's