Schooldirecteur Cordula Rooijendijk in Op1: "Ik heb onbevoegden voor de klas staan"

Schooldirecteur Cordula Rooijendijk in Op1: "Ik heb onbevoegden voor de klas staan"

Dinsdag 23 augustus 2022 om 08:35

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 22 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Schooldirecteur <em>Cordula Rooijendijk</em> in Op1: &quot;Ik heb onbevoegden voor de klas staan&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 22 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Het nieuwe schooljaar is begonnen, maar het lerarentekort zorgt nog altijd voor allerlei houtje-touwtje-oplossingen in het basisonderwijs. Zo heeft schooldirecteur Cordula Rooijendijk onbevoegden voor de klas staan, stagiaires die nog geen diploma hebben. Ook vertelt ze dat er nu niemand ziek moet worden, want dan moet de school meteen naar een vierdaagse schoolweek omdat uitvallers simpelweg niet op te vangen zijn. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Schooldirecteur Cordula Rooijendijk in Op1: "Ik heb onbevoegden voor de klas staan"

Het nieuwe schooljaar is begonnen, maar het lerarentekort zorgt nog altijd voor allerlei houtje-touwtje-oplossingen in het basisonderwijs. Zo heeft schooldirecteur Cordula Rooijendijk onbevoegden voor de klas staan, stagiaires die nog geen diploma hebben. Ook vertelt ze dat er nu niemand ziek moet worden, want dan moet de school meteen naar een vierdaagse schoolweek omdat uitvallers simpelweg niet op te vangen zijn.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's