Zien: Nederlandse rapper aangehouden op Mallorca vanwege mogelijke verkrachting

Zien: Nederlandse rapper aangehouden op Mallorca vanwege mogelijke verkrachting

Dinsdag 23 augustus 2022 om 21:23

Een bekende Nederlandse rapper zou zich hebben misdragen op Mallorca na een van zijn optredens. Een meisje zou zijn mee gegaan naar zijn hotelkamer waarna hij seks met haar heeft gehad tegen haar wil.

Zien: <em>Nederlandse rapper</em> aangehouden op <em>Mallorca</em> vanwege mogelijke verkrachting Een bekende Nederlandse rapper zou zich hebben misdragen op Mallorca na een van zijn optredens. Een meisje zou zijn mee gegaan naar zijn hotelkamer waarna hij seks met haar heeft gehad tegen haar wil. VerkrachtingHet meisje zou ingestemd hebben om seks te hebben, maar is hier later op teruggekomen. Wanneer zij vertelde het niet meer te willen, is het uitgedraaid op verkrachting. Hij is gearresteerd, maar ook weer vrijgelaten. Om welke Nederlandse rapper het gaat, is niet bekend. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Bekijk ook René Froger: ‘Lage kijkcijfers De Hollandse Nieuwe niet alleen door Danny de Munk’ Bekijk deze video » Danny de Munk post lied op Instagram na rel over vreemdgaan: 'Ik laat je nooit meer gaan' Bekijk deze video » Let's Talk About Sex: ‘Verkrachting is ook moord op wie je was’ Bekijk deze video »
Entertainment :

Verkrachting
Het meisje zou ingestemd hebben om seks te hebben, maar is hier later op teruggekomen. Wanneer zij vertelde het niet meer te willen, is het uitgedraaid op verkrachting. Hij is gearresteerd, maar ook weer vrijgelaten. Om welke Nederlandse rapper het gaat, is niet bekend.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's