Danny de Munk post lied op Instagram na rel over vreemdgaan: 'Ik laat je nooit meer gaan'

Danny de Munk post lied op Instagram na rel over vreemdgaan: 'Ik laat je nooit meer gaan'

Maandag 18 juli 2022 om 12:10

Danny de Munk heeft een veelzeggend liedje in zijn Instagram stories gepubliceerd. De zanger raakte even geleden in opspraak en gaf toe dat hij is vreemdgegaan. Ook heeft hij een aanklacht van verkrachting aan zijn broek hangen.

Lees verder onder de video.

<em>Danny de Munk</em> post lied op Instagram na rel over vreemdgaan: 'Ik laat je nooit meer gaan' Danny de Munk heeft een veelzeggend liedje in zijn Instagram stories gepubliceerd. De zanger raakte even geleden in opspraak en gaf toe dat hij is vreemdgegaan. Ook heeft hij een aanklacht van verkrachting aan zijn broek hangen. Lees verder onder de video. De Munk heeft iets goed te makenDe Munk beweert dat zijn vrouw Jenny op de hoogte was van zijn affaire, al liet De Munk weten dat de onthulling van de affaire zijn gezin veel pijn heeft gedaan. Nu plaatst hij een dramatisch liedje van Sergio Mendes op social media. “Ik laat je nooit meer gaan”, zo klinkt de tekst. “Ik ga je voor altijd in mijn armen houden. En proberen het goed te maken voor alle keren dat ik je zo veel pijn heb gedaan.” Bekijk de video van Shownieuws met de social mediabeelden van Danny de Munk hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Shownieuws gemist? Aangeslagen Danny de Munk gaat tegenaangifte doen Bekijk deze video » René Froger: ‘Lage kijkcijfers De Hollandse Nieuwe niet alleen door Danny de Munk’ Bekijk deze video »
Entertainment :

De Munk heeft iets goed te maken
De Munk beweert dat zijn vrouw Jenny op de hoogte was van zijn affaire, al liet De Munk weten dat de onthulling van de affaire zijn gezin veel pijn heeft gedaan. Nu plaatst hij een dramatisch liedje van Sergio Mendes op social media. “Ik laat je nooit meer gaan”, zo klinkt de tekst. “Ik ga je voor altijd in mijn armen houden. En proberen het goed te maken voor alle keren dat ik je zo veel pijn heb gedaan.”

Bekijk de video van Shownieuws met de social mediabeelden van Danny de Munk hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's