Vandaag Inside: René van der Gijp heeft in dronken bui warming-up bij tegenstander gedaan

Vandaag Inside: René van der Gijp heeft in dronken bui warming-up bij tegenstander gedaan

Woensdag 24 augustus 2022 om 08:25

Ruud Gullit vertelde zondagavond in het praatprogramma Rondo op Ziggo Sport een anekdote over René van der Gijp, zijn voormalige teamgenoot bij PSV. Volgens Gullit was Van der Gijp "een beetje lam" en heeft hij voor een vriendschappelijke wedstrijd de warming-up bij de tegenstander meegedaan...

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 23 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Vandaag Inside</em>: René van der Gijp heeft in dronken bui warming-up bij tegenstander gedaan Ruud Gullit vertelde zondagavond in het praatprogramma Rondo op Ziggo Sport een anekdote over René van der Gijp, zijn voormalige teamgenoot bij PSV. Volgens Gullit was Van der Gijp "een beetje lam" en heeft hij voor een vriendschappelijke wedstrijd de warming-up bij de tegenstander meegedaan... Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 23 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. "Anderlecht thuis"Van der Gijp hoeft geen moment na te denken over de anekdote van Gullit, want die blijkt helemaal waar te zijn: "Anderlecht thuis. Ik had een paar biertjes op, 's middags, en ook nog Chinees erbij." Om het allemaal nog mooier te maken: Johan Derksen zat bij die wedstrijd op de tribune en zag de technische staf van PSV als een dolle tekeergaan tegen Van der Gijp. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

"Anderlecht thuis"
Van der Gijp hoeft geen moment na te denken over de anekdote van Gullit, want die blijkt helemaal waar te zijn: "Anderlecht thuis. Ik had een paar biertjes op, 's middags, en ook nog Chinees erbij." Om het allemaal nog mooier te maken: Johan Derksen zat bij die wedstrijd op de tribune en zag de technische staf van PSV als een dolle tekeergaan tegen Van der Gijp.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's