Vandaag Inside over voetballer Ziyech: wel of niet naar Ajax?

Vandaag Inside over voetballer Ziyech: wel of niet naar Ajax?

Woensdag 24 augustus 2022 om 23:40

Aan tafel bij Vandaag Inside werd er gediscussieerd over voetballer Ziyech. De heren zijn het erover eens dat deze grote ster in Nederland, mislukt is als stervoetballer in Engeland. Gaat hij dan voor Ajax kiezen vragen zij zich af? En passant vertelde Johan Derksen dat hij laatst z'n vrouw vroeg of zij nog 'Raiders' had. De tafel lichtte hem in dat dit chocolade snoepgoed tegenwoordig 'Twix' heet.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 24 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl

<em>Vandaag Inside</em> over voetballer <em>Ziyech</em>: wel of niet naar <em>Ajax</em>? Aan tafel bij Vandaag Inside werd er gediscussieerd over voetballer Ziyech. De heren zijn het erover eens dat deze grote ster in Nederland, mislukt is als stervoetballer in Engeland. Gaat hij dan voor Ajax kiezen vragen zij zich af? En passant vertelde Johan Derksen dat hij laatst z'n vrouw vroeg of zij nog 'Raiders' had. De tafel lichtte hem in dat dit chocolade snoepgoed tegenwoordig 'Twix' heet. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 24 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's