Johan Derksen onthult: "Als John de Bever Televizier-Ring wint zet hij tattoo van mijn hoofd"

Johan Derksen onthult: "Als John de Bever Televizier-Ring wint zet hij tattoo van mijn hoofd"

Donderdag 25 augustus 2022 om 08:33

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 24 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> onthult: &quot;Als John de Bever Televizier-Ring wint zet hij tattoo van mijn hoofd&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 24 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. John de Bever zit met zijn programma De Bevers bij de tien kanshebbers voor de Gouden Televizier-Ring. Volgens Wilfred Genee zou de winst van De Bevers het failliet van de Nederlandse televisie betekenen - iets dat overigens ook over Voetbal International werd gezegd toen zij wonnen. Johan Derksen is een goede vriend van De Bever en hij doet een bijzondere onthulling: "Als hij wint zet hij een levensgrote tattoo van mijn hoofd op zijn rug." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

John de Bever zit met zijn programma De Bevers bij de tien kanshebbers voor de Gouden Televizier-Ring. Volgens Wilfred Genee zou de winst van De Bevers het failliet van de Nederlandse televisie betekenen - iets dat overigens ook over Voetbal International werd gezegd toen zij wonnen. Johan Derksen is een goede vriend van De Bever en hij doet een bijzondere onthulling: "Als hij wint zet hij een levensgrote tattoo van mijn hoofd op zijn rug."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's