B&B Vol Liefde: Hans wil dat Petra langer blijft

B&B Vol Liefde: Hans wil dat Petra langer blijft

Donderdag 25 augustus 2022 om 08:47

Petra heeft het lastig met de opmerking die Hans maakte na het vertrek van Anne-Marie: hij zei dat hij nu remi was. De B&B-eigenaar was zich echter van geen kwaad bewust en legt uit: 'Dat ging niet over haar, dat ging gewoon in het algemeen. Als jij ook vertrekt dan ben ik alleen.'

'Wil je langer blijven?'
Ondanks dat Hans niet knetterverliefd is wil hij wel graag dat Petra nog even bij hem blijft, dat ze haar verblijf dus verlengd. Hoe zij daarop reageert zie je hieronder, in het fragment van B&B Vol LIefde.

B&amp;B Vol Liefde: <em>Hans</em> wil dat Petra langer blijft Petra heeft het lastig met de opmerking die Hans maakte na het vertrek van Anne-Marie: hij zei dat hij nu remi was. De B&B-eigenaar was zich echter van geen kwaad bewust en legt uit: 'Dat ging niet over haar, dat ging gewoon in het algemeen. Als jij ook vertrekt dan ben ik alleen.' 'Wil je langer blijven?'Ondanks dat Hans niet knetterverliefd is wil hij wel graag dat Petra nog even bij hem blijft, dat ze haar verblijf dus verlengd. Hoe zij daarop reageert zie je hieronder, in het fragment van B&B Vol LIefde. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.
TV :
B&B Vol Liefde: Hans wil dat Petra langer blijft

Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's