Finale De slimste mens gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Finale De slimste mens gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Finale De slimste mens gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is het zover: het zomerseizoen van De slimste mens bereikt zijn climax met de grote finale. Wie van de drie finalisten zal de opvolger worden van Jacob Derwig, die het winterseizoen van De slimste mens won? Alle fragmenten uit deze uitzending De slimste mens: Maarten van Rossem krijgt felle kritiek op zijn appjes en e-mails Bekijk deze video » SPOILER: dit is de winnaar van zomereditie De Slimste Mens 2022 Bekijk deze video » FinalistenIn de finale stroomt Opsporing verzocht-presentatrice Anniko van Santen weer in. Zij deed zeven keer mee en was vijf keer de slimste van de dag. Zij neemt het op tegen cabaretier Erik van Muiswinkel. Hij zit voor de negende keer op rij in de stoel en was in de vorige acht uitzendingen liefst zeven keer de slimste. Derde finalist is cabaretier Jasper van Kuijk, die gisteravond de slimste werd. OpzetDe opzet van het spel is grotendeels hetzelfde; de finalisten werken achtereenvolgens de rondes 3-6-9, Open Deur, Puzzel, Galerij en Collectief Geheugen af. Daarna verandert er iets: waar normaal gesproken de kandidaten met het minste aantal seconden doorgaan naar de finale om te strijden om een ticket voor de volgende aflevering, nemen nu de twee spelers met de meeste seconden het tegen elkaar op om te bepalen wie de winnaar van dit seizoen wordt. Bekijk ook Michiel Vos bloedeerlijk over kansen in De Slimste Mens: "Ken nog net Snelle" Bekijk deze video » Bekijk beelden van de finaleweek De slimste mens zomerseizoen 2022 Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Vrijdag 26 augustus 2022 om 21:30

Vanavond is het zover: het zomerseizoen van De slimste mens bereikt zijn climax met de grote finale. Wie van de drie finalisten zal de opvolger worden van Jacob Derwig, die het winterseizoen van De slimste mens won?

Finalisten
In de finale stroomt Opsporing verzocht-presentatrice Anniko van Santen weer in. Zij deed zeven keer mee en was vijf keer de slimste van de dag. Zij neemt het op tegen cabaretier Erik van Muiswinkel. Hij zit voor de negende keer op rij in de stoel en was in de vorige acht uitzendingen liefst zeven keer de slimste. Derde finalist is cabaretier Jasper van Kuijk, die gisteravond de slimste werd.

Opzet
De opzet van het spel is grotendeels hetzelfde; de finalisten werken achtereenvolgens de rondes 3-6-9, Open Deur, Puzzel, Galerij en Collectief Geheugen af. Daarna verandert er iets: waar normaal gesproken de kandidaten met het minste aantal seconden doorgaan naar de finale om te strijden om een ticket voor de volgende aflevering, nemen nu de twee spelers met de meeste seconden het tegen elkaar op om te bepalen wie de winnaar van dit seizoen wordt.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Slimste Mens

Actuele video's

Meer actuele video's