Johan Derksen heeft zich niet laten steriliseren: "Ik schiet nog steeds met scherp!"

Johan Derksen heeft zich niet laten steriliseren: "Ik schiet nog steeds met scherp!"

Vrijdag 26 augustus 2022 om 08:43

In Frankrijk wil men de verantwoordelijkheid voor anticonceptie bij mannen gaan neerleggen, maar dit vindt Heleen van Royen geen goed plan. "Dan kun je veel extra abortusklinieken openen," aldus de schrijfster, omdat mannen hierin niet te vertrouwen zijn. Johan Derksen wil liever aan anticonceptie doen dan zich laten steriliseren. "Ik schiet nog steeds met scherp!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 25 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> heeft zich niet laten <em>steriliseren</em>: &quot;Ik schiet nog steeds met scherp!&quot; In Frankrijk wil men de verantwoordelijkheid voor anticonceptie bij mannen gaan neerleggen, maar dit vindt Heleen van Royen geen goed plan. "Dan kun je veel extra abortusklinieken openen," aldus de schrijfster, omdat mannen hierin niet te vertrouwen zijn. Johan Derksen wil liever aan anticonceptie doen dan zich laten steriliseren. "Ik schiet nog steeds met scherp!" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 25 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. BezemkastVan Royen lacht het hardst om de opmerking van Derksen, waarna de 73-jarige analist de zestien jaar jongere schrijfster probeert te verleiden: "Meisje, hierachter is een bezemkast..." Het gesprek wordt al snel weer serieus, want Van Royen denkt dat mannen niet aan anticonceptie zullen doen. Volgens Derksen is daar wat verantwoordelijkheidsgevoel voor nodig - iets waar hij over beschikt als "één van de meest begeerde mannen van Nederland in mijn leeftijdsgroep", want volgens Derksen proberen veel vrouwen van middelbare leeftijd nog zwanger te worden... Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Bezemkast
Van Royen lacht het hardst om de opmerking van Derksen, waarna de 73-jarige analist de zestien jaar jongere schrijfster probeert te verleiden: "Meisje, hierachter is een bezemkast..." Het gesprek wordt al snel weer serieus, want Van Royen denkt dat mannen niet aan anticonceptie zullen doen. Volgens Derksen is daar wat verantwoordelijkheidsgevoel voor nodig - iets waar hij over beschikt als "één van de meest begeerde mannen van Nederland in mijn leeftijdsgroep", want volgens Derksen proberen veel vrouwen van middelbare leeftijd nog zwanger te worden...

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's