Khalid & Sophie gemist? ChristenUnie-achterban wil congres over Ter Apel: 'Dit kan niet'

Khalid & Sophie gemist? ChristenUnie-achterban wil congres over Ter Apel: 'Dit kan niet'

Maandag 29 augustus 2022 om 19:29

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 29 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Khalid &amp; Sophie</em> gemist? ChristenUnie-achterban wil congres over Ter Apel: 'Dit kan niet' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 29 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Een deel van de achterban van de ChristenUnie heeft opgeroepen tot een extra congres over de asielcrisis, die zich in Ter Apel heeft ontwikkeld tot schrijnende situaties. Vannacht sliep er voor het eerst niemand buiten in Ter Apel. Toch is de crisis met het omstreden asielakkoord niet opgelost. CU-lid Antonie Fountain vertelt in Khalid & Sophie: 'We hebben goede gesprekken gevoerd met de partijtop. Binnenkort gaan we in gesprek.' Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khalid & Sophie gemist? ChristenUnie-achterban wil congres over Ter Apel: 'Dit kan niet'

Een deel van de achterban van de ChristenUnie heeft opgeroepen tot een extra congres over de asielcrisis, die zich in Ter Apel heeft ontwikkeld tot schrijnende situaties. Vannacht sliep er voor het eerst niemand buiten in Ter Apel. Toch is de crisis met het omstreden asielakkoord niet opgelost. CU-lid Antonie Fountain vertelt in Khalid & Sophie: 'We hebben goede gesprekken gevoerd met de partijtop. Binnenkort gaan we in gesprek.'

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's