Hart van Nederland: COA krijgt gelijk van rechter, verkoop 'asielhotel' gaat door

Hart van Nederland: COA krijgt gelijk van rechter, verkoop 'asielhotel' gaat door

Maandag 29 augustus 2022 om 20:57

<em>Hart van Nederland</em>: COA krijgt gelijk van rechter, verkoop 'asielhotel' gaat door Het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers mag 'gewoon' overgaan tot de koop van Hotel 't Elshuys in Albergen. Dat heeft de rechter maandag tijdens het kort geding besloten. Tijdens het kort geding bleek dat de makelaar van de eigenaresse van het hotel het pand zélf onder de aandacht heeft gebracht bij het COA. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Verschrikkelijke beelden: vrachtwagen rijdt van dijk in Nieuw-Beijerland in op drukke buurtbarbecue Bekijk deze video » Bekijk de beelden: veel verdriet en ongeloof de dag na drama in Nieuw-Beijerland Bekijk deze video » Burgemeester Hoeksche Waard na buurtfeest-drama: "Om 16:00 uur een gesloten bijeenkomst" Bekijk deze video »
Nieuws :

Het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers mag 'gewoon' overgaan tot de koop van Hotel 't Elshuys in Albergen. Dat heeft de rechter maandag tijdens het kort geding besloten. Tijdens het kort geding bleek dat de makelaar van de eigenaresse van het hotel het pand zélf onder de aandacht heeft gebracht bij het COA.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's