Burgemeester Hoeksche Waard na buurtfeest-drama: "Om 16:00 uur een gesloten bijeenkomst"

Burgemeester Hoeksche Waard na buurtfeest-drama: "Om 16:00 uur een gesloten bijeenkomst"

Zondag 28 augustus 2022 om 15:30

Burgemeester Charlie Aptroot, van gemeente Hoeksche Waard, stond zondag 28 augustus de pers te woord naar aanleiding van het drama in het dorp Nieuw-Beijerland zaterdagavond. Bekijk de beelden in de Hart van Nederland-video hieronder.

Lees verder onder de video.

Burgemeester <em>Hoeksche Waard</em> na buurtfeest-drama: &quot;Om 16:00 uur een gesloten bijeenkomst&quot; Burgemeester Charlie Aptroot, van gemeente Hoeksche Waard, stond zondag 28 augustus de pers te woord naar aanleiding van het drama in het dorp Nieuw-Beijerland zaterdagavond. Bekijk de beelden in de Hart van Nederland-video hieronder. Lees verder onder de video. Verdriet en leedDe burgemeester laat weten: "We hebben de betrokkenen uitgenodigd om 16:00 voor een gesloten bijeenkomst. Mensen hebben recht om de vragen te stellen die ze willen en het verdriet en leed te delen." Ook vertelt Aptroot dat er een bijeenkomst is waarbij iedereen geïnformeerd zal worden. Later meer over het tijdstip van de laatste bijeenkomst. Bekijk de HvN-video met burgemeester Charlie Aptroot hierboven.Bekijk ook Verschrikkelijke beelden: vrachtwagen rijdt van dijk in Nieuw-Beijerland in op drukke buurtbarbecue Bekijk deze video » Bekijk de beelden: veel verdriet en ongeloof de dag na drama in Nieuw-Beijerland Bekijk deze video »
Nieuws :

Verdriet en leed
De burgemeester laat weten: "We hebben de betrokkenen uitgenodigd om 16:00 voor een gesloten bijeenkomst. Mensen hebben recht om de vragen te stellen die ze willen en het verdriet en leed te delen." Ook vertelt Aptroot dat er een bijeenkomst is waarbij iedereen geïnformeerd zal worden. Later meer over het tijdstip van de laatste bijeenkomst.

Bekijk de HvN-video met burgemeester Charlie Aptroot hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's