Mohammed (Artsen zonder Grenzen) in Op1: "Dieptriest dat het in Nederland nodig is"

Mohammed (Artsen zonder Grenzen) in Op1: "Dieptriest dat het in Nederland nodig is"

Woensdag 31 augustus 2022 om 08:47

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 30 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Mohammed (<em>Artsen zonder Grenzen</em>) in <em>Op1</em>: &quot;Dieptriest dat het in Nederland nodig is&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 30 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Mohammed kwam als vluchteling in Nederland en heeft altijd gedroomd van een baan bij Artsen zonder Grenzen. Nu is het eindelijk zover. Hij had verwacht trots te zijn op zijn taak, maar voelt nu vooral een gevoel van schaamte - omdat Artsen zonder Grenzen binnen de landsgrenzen wordt ingezet. "Het is dieptriest dat het in Nederland nodig is," aldus Mohammed. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Mohammed (Artsen zonder Grenzen) in Op1: "Dieptriest dat het in Nederland nodig is"

Mohammed kwam als vluchteling in Nederland en heeft altijd gedroomd van een baan bij Artsen zonder Grenzen. Nu is het eindelijk zover. Hij had verwacht trots te zijn op zijn taak, maar voelt nu vooral een gevoel van schaamte - omdat Artsen zonder Grenzen binnen de landsgrenzen wordt ingezet. "Het is dieptriest dat het in Nederland nodig is," aldus Mohammed.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's