Op1 gemist? Mohammed (Artsen zonder Grenzen) is tot zijn schaamte in Ter Apel aan het werk

Op1 gemist? Mohammed (Artsen zonder Grenzen) is tot zijn schaamte in Ter Apel aan het werk

Dinsdag 30 augustus 2022 om 23:07

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 30 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Mohammed (Artsen zonder Grenzen) is tot zijn schaamte in <em>Ter Apel</em> aan het werk Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 30 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. De als kind naar Nederland gevluchte Mohammed is sinds dit weekend als arts van ‘Artsen zonder Grenzen’ in Ter Apel aan het werk. Hij heeft altijd gedacht dat het dragen van de kleuren van AzG een moment van trots zou zijn, echter als zodanig in Nederland aan het werk zijn geeft het een gevoel van schaamte. Mohammed: "Het feit dat we hier zijn is cruciaal maar tegelijkertijd is het ook heel pijnlijk dat wij hier nodig zijn." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Mohammed (Artsen zonder Grenzen) is tot zijn schaamte in Ter Apel aan het werk

De als kind naar Nederland gevluchte Mohammed is sinds dit weekend als arts van ‘Artsen zonder Grenzen’ in Ter Apel aan het werk. Hij heeft altijd gedacht dat het dragen van de kleuren van AzG een moment van trots zou zijn, echter als zodanig in Nederland aan het werk zijn geeft het een gevoel van schaamte. Mohammed: "Het feit dat we hier zijn is cruciaal maar tegelijkertijd is het ook heel pijnlijk dat wij hier nodig zijn."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's