Wouke van Scherrenburg in Khalid & Sophie over Sovjetleider Michail Gorbatsjov

Wouke van Scherrenburg in Khalid & Sophie over Sovjetleider Michail Gorbatsjov

Woensdag 31 augustus 2022 om 19:38

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 31 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Wouke van Scherrenburg</em> in <em>Khalid &amp; Sophie</em> over Sovjetleider Michail Gorbatsjov Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 31 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. De voormalig Sovjetleider Michail Gorbatsjov overleed gisteren. Voormalig politiek verslaggever Wouke van Scherrenburg reageert op zijn dood en zijn nalatenschap: "Pas later begin je te beseffen wat hij ontketend heeft. Hij wilde helemaal niet dat communisme afschaffen." Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Wouke van Scherrenburg in Khalid & Sophie over Sovjetleider Michail Gorbatsjov

De voormalig Sovjetleider Michail Gorbatsjov overleed gisteren. Voormalig politiek verslaggever Wouke van Scherrenburg reageert op zijn dood en zijn nalatenschap: "Pas later begin je te beseffen wat hij ontketend heeft. Hij wilde helemaal niet dat communisme afschaffen."

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's