Beste Zangers gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Beste Zangers gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Beste Zangers gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de vierde aflevering van Beste Zangers, vanavond te zien op NPO 1, staat zanger Nielson centraal. De singer-songwriter is na een moeilijke periode weer helemaal terug en wordt nu verrast met optredens van collega's. Alle fragmenten uit deze uitzending Beste Zangers: Jan Smit is stiekem jaloers op muziekstijl van Nielson Bekijk deze video » Nielson staat centraal in Beste Zangers en Jan Smit popelt: "Aaneenschakelijk van hits" Bekijk deze video » Nielson is beledigd door zijn zingende vrouw Hanna: "Je kent mijn liedjes niet!" Bekijk deze video » Beste Zangers: liedjes van Nielson zorgen voor tranen, bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Video: Jaap Reesema zorgt voor tranen in Beste Zangers met Grijs van Nielson Bekijk deze video » Beste Zangers gemist? Sarita Lorena zingt Deze is voor Jou van Nielson (video) Bekijk deze video » Beste Zangers gemist? Blanks zingt One in a Million (Diamant) voor Nielson (video) Bekijk deze video » Video: Roxeanne Hazes schittert met IJskoud van Nielson in Beste Zangers Bekijk deze video » Zien: Ferdi Bolland schittert met swing-versie van Sexy Als Ik Dans in Beste Zangers Bekijk deze video » Beste Zangers: Claudia de Breij zingt Zonlicht op je Schouders (video) Bekijk deze video » Beste Zangers: 'Grijs' van Jaap Reesema maakt tongen los op Twitter: "Komt binnen" Bekijk deze video » HitsIn korte tijd groeide Nielson (echte naam: Niels Littooij) uit tot één van de succesvolste Nederlandstalige artiesten. Hij brak in 2012 door dankzij het programma De Beste Singer Songwriter en het nummer 'Beauty & de brains' en scoorde sindsdien enorme hits als 'Hoe', 'Sexy als ik dans', 'IJskoud' en 'Slapen met het licht aan'. FamilieNielson komt uit een groot gezin, hij heeft zes broers. Al zijn broers kunnen zingen. Niels zat in de kerk in een familiebandje met twee van zijn broers. Op de middelbare school doet hij mee aan een eerste talentenjacht en heeft zijn allereerste optreden op de camping. In 2008 wint hij de voorronde van Kunstbende en mag in het voorprogramma van The Opposites staan. Bekijk ook Beste Zangers: Nielson maakt indruk met trouwlied Claudia de Breij Recht in m'n Ziel Bekijk deze video » Zien: Nielson deelt openhartige Beste Zangers-column over Claudia de Breij Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In de vierde aflevering van Beste Zangers, vanavond te zien op NPO 1, staat zanger Nielson centraal. De singer-songwriter is na een moeilijke periode weer helemaal terug en wordt nu verrast met optredens van collega's.

Hits
In korte tijd groeide Nielson (echte naam: Niels Littooij) uit tot één van de succesvolste Nederlandstalige artiesten. Hij brak in 2012 door dankzij het programma De Beste Singer Songwriter en het nummer 'Beauty & de brains' en scoorde sindsdien enorme hits als 'Hoe', 'Sexy als ik dans', 'IJskoud' en 'Slapen met het licht aan'.

Familie
Nielson komt uit een groot gezin, hij heeft zes broers. Al zijn broers kunnen zingen. Niels zat in de kerk in een familiebandje met twee van zijn broers. Op de middelbare school doet hij mee aan een eerste talentenjacht en heeft zijn allereerste optreden op de camping. In 2008 wint hij de voorronde van Kunstbende en mag in het voorprogramma van The Opposites staan.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Beste Zangers

Actuele video's

Meer actuele video's