Johan Derksen in Vandaag Inside: 'Rob Jetten mag in Amerika blijven' (video)

Johan Derksen in Vandaag Inside: 'Rob Jetten mag in Amerika blijven' (video)

Zaterdag 3 september 2022 om 12:15

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 2 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen in <em>Vandaag Inside</em>: 'Rob Jetten mag in Amerika blijven' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 2 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen is geen fan van Rob Jetten, dat is geen nieuws. Nu de minister van Klimaat in het buitenland zit voor een belangrijke ontmoeting met collega's, vindt Derksen dat dan ook geen probleem. 'Hij mag daar van mij blijven.' Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Johan Derksen is geen fan van Rob Jetten, dat is geen nieuws. Nu de minister van Klimaat in het buitenland zit voor een belangrijke ontmoeting met collega's, vindt Derksen dat dan ook geen probleem. 'Hij mag daar van mij blijven.'

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's