René van der Gijp in VI over Frenkie de Jong: 'Kan op één positie spelen, maar wel goed'

René van der Gijp in VI over Frenkie de Jong: 'Kan op één positie spelen, maar wel goed'

Zaterdag 3 september 2022 om 12:41

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 2 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

René van der Gijp in <em>VI</em> over Frenkie de Jong: 'Kan op één positie spelen, maar wel goed' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 2 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Volgens René van der Gijp kan FC Barcelona nog veel aan Frenkie de Jong hebben. Ze moeten alleen goed kijken naar hoe ze de middenvelder inzetten. 'Hij kan maar op één positie spelen, maar wel vreselijk goed.' Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :

Volgens René van der Gijp kan FC Barcelona nog veel aan Frenkie de Jong hebben. Ze moeten alleen goed kijken naar hoe ze de middenvelder inzetten. 'Hij kan maar op één positie spelen, maar wel vreselijk goed.'

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's