Hilarische beelden: Jamai Loman jongleert met appels in Holland's Got Talent

Hilarische beelden: Jamai Loman jongleert met appels in Holland's Got Talent

Zaterdag 3 september 2022 om 09:45

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 2 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Hilarische beelden: <em>Jamai Loman</em> jongleert met appels in <em>Holland's Got Talent</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 2 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. In Holland's Got Talent: Het Kleine Talent gaan de juryleden én presentatoren van Holland's Got Talent de strijd met elkaar aan. Wie kan er als beste het talent van een publieksgast nadoen? Wanneer zowel Jamai, Buddy, Marc-Marie, Edson, Chantal als Dan zijn of haar kunstje heeft laten zien. Het nieuwe seizoen van Holland's Got Talent is vanaf vrijdag 2 september wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Hilarische beelden: Jamai Loman jongleert met appels in Holland's Got Talent

In Holland's Got Talent: Het Kleine Talent gaan de juryleden én presentatoren van Holland's Got Talent de strijd met elkaar aan. Wie kan er als beste het talent van een publieksgast nadoen? Wanneer zowel Jamai, Buddy, Marc-Marie, Edson, Chantal als Dan zijn of haar kunstje heeft laten zien.

Het nieuwe seizoen van Holland's Got Talent is vanaf vrijdag 2 september wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's