Samenvatting Vuelta (Ronde van Spanje) etappe 15: Thymen Arensman wint koninginnenrit

Samenvatting Vuelta (Ronde van Spanje) etappe 15: Thymen Arensman wint koninginnenrit

Zondag 4 september 2022 om 21:43

Thymen Arensman heeft de koninginnenrit van de Vuelta gewonnen. De Nederlandse renner van Team DSM was de beste op de Sierra Nevada. Enric Mas en Miguel Angel López mochten mee op het podium. Remco Evenepoel moest in de slotfase Primoz Roglic laten rijden, maar verloor slechts vijftien seconden in het klassement.

Tekst gaat verder onder de video.

Samenvatting <em>Vuelta</em> (Ronde van Spanje) etappe 15: <em>Thymen Arensman</em> wint koninginnenrit Thymen Arensman heeft de koninginnenrit van de Vuelta gewonnen. De Nederlandse renner van Team DSM was de beste op de Sierra Nevada. Enric Mas en Miguel Angel López mochten mee op het podium. Remco Evenepoel moest in de slotfase Primoz Roglic laten rijden, maar verloor slechts vijftien seconden in het klassement. Tekst gaat verder onder de video. Etappe 15Vandaag stond koninginnenrit van de Vuelta op het programma. De renners begonnen aan de vijftiende etappe in Martos, waarna een 152,6 kilometer lange etappe de finish in Sierra Nevada lag. Onderweg moesten er twee beklimmingen bedwongen worden. Uiteindelijk was het de Nederlandse Thymen Arensman die als eerste over de finishlijn kwam. Bekijk de samenvatting van de Vuelta etappe 15 hierboven. Lees ook het volledige etappeschema van de Vuelta 2022. Bekijk ook Samenvatting Vuelta (Ronde van Spanje) etappe 14: Carapaz wint, Evenepoel blijft in rood Bekijk deze video » ZIEN: Thymen Arensman wint koninginnenrit van Vuelta (Ronde van Spanje) 2022 Bekijk deze video »
Wielrennen :
Samenvatting Vuelta (Ronde van Spanje) etappe 15: Thymen Arensman wint koninginnenrit

Etappe 15
Vandaag stond koninginnenrit van de Vuelta op het programma. De renners begonnen aan de vijftiende etappe in Martos, waarna een 152,6 kilometer lange etappe de finish in Sierra Nevada lag. Onderweg moesten er twee beklimmingen bedwongen worden. Uiteindelijk was het de Nederlandse Thymen Arensman die als eerste over de finishlijn kwam.

Bekijk de samenvatting van de Vuelta etappe 15 hierboven. Lees ook het volledige etappeschema van de Vuelta 2022.

Actuele video's

Meer actuele video's