Minister Henk Staghouwer in Hart van Nederland: 'Boeren mogen minder mest uitrijden' (video)

Minister Henk Staghouwer in Hart van Nederland: 'Boeren mogen minder mest uitrijden' (video)

Maandag 5 september 2022 om 17:21

In Brussel is een conceptafspraak gesloten met minister van Landbouw Henk Staghouwer dat Nederlandse boeren hun uitzonderingspositie kwijt zullen raken. Per 2026 verliezen zij het recht om meer mest te mogen uitrijden dan andere boeren in de Europese Unie. In Hart van Nederland legt minister Staghouwer uit waarom.

Minister <em>Henk Staghouwer</em> in <em>Hart van Nederland</em>: 'Boeren mogen minder mest uitrijden' (video) In Brussel is een conceptafspraak gesloten met minister van Landbouw Henk Staghouwer dat Nederlandse boeren hun uitzonderingspositie kwijt zullen raken. Per 2026 verliezen zij het recht om meer mest te mogen uitrijden dan andere boeren in de Europese Unie. In Hart van Nederland legt minister Staghouwer uit waarom. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Politiechef Willem Woelders in Op1 over terreur boeren: 'Is geen protesteren meer' Bekijk deze video » Vandaag Inside toont heftige beelden voor klimaatactivisten: 44 miljoen autobanden in de fik Bekijk deze video »
Nieuws :

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's