VI gemist? Wim Kieft over reserverol Ronaldo: 'Doet pijn aan mijn ogen' (video)

VI gemist? Wim Kieft over reserverol Ronaldo: 'Doet pijn aan mijn ogen' (video)

Maandag 5 september 2022 om 22:00

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 5 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside van 5 september terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>VI</em> gemist? Wim Kieft over reserverol Ronaldo: 'Doet pijn aan mijn ogen' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 5 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside van 5 september terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Cristiano Ronaldo zit nog steeds op de bank bij Manchester United. Volgens Wim Kieft is dat een slechte zaak. 'Het doet toch een beetje pijn aan mijn ogen om dat te zien. Het is een snel einde van een mooie carrière. (...) Is hij dan nu zo slecht of is het een lul geworden?' Veronica Offside is iedere maandag- en vrijdagavond om 20.25 uur te zien bij Veronica. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :

Cristiano Ronaldo zit nog steeds op de bank bij Manchester United. Volgens Wim Kieft is dat een slechte zaak. 'Het doet toch een beetje pijn aan mijn ogen om dat te zien. Het is een snel einde van een mooie carrière. (...) Is hij dan nu zo slecht of is het een lul geworden?'

Veronica Offside is iedere maandag- en vrijdagavond om 20.25 uur te zien bij Veronica. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's