Caroline van der Plas in HLF8 emotioneel over bedreigingen aan haar adres

Caroline van der Plas in HLF8 emotioneel over bedreigingen aan haar adres

Dinsdag 6 september 2022 om 20:44

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 6 september. Je kan deze hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Caroline van der Plas</em> in <em>HLF8</em> emotioneel over bedreigingen aan haar adres Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 6 september. Je kan deze hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Caroline van der Plas vertelt in HLF8 over haar leven, werk en familie sinds zij bedreigd werd. Er ligt inmiddels een aangifte bij het Openbaar Ministerie. Inhoudelijk kan ze hier niet teveel over loslaten want dat is 'daderinformatie' maar vervolgt ze geëmotioneerd: "Het waren een aantal bedreigingen in de zin van 'we weten je te vinden', 'we komen je opzoeken' en 'denk aan Pim Fortuin'." HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :

Caroline van der Plas vertelt in HLF8 over haar leven, werk en familie sinds zij bedreigd werd. Er ligt inmiddels een aangifte bij het Openbaar Ministerie. Inhoudelijk kan ze hier niet teveel over loslaten want dat is 'daderinformatie' maar vervolgt ze geëmotioneerd: "Het waren een aantal bedreigingen in de zin van 'we weten je te vinden', 'we komen je opzoeken' en 'denk aan Pim Fortuin'."

HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's