Bert Visscher vertelt over zijn huizen bij Arjen Lubach: "Ze noemen mij vastgoedcabaretier"

Bert Visscher vertelt over zijn huizen bij Arjen Lubach: "Ze noemen mij vastgoedcabaretier"

Woensdag 7 september 2022 om 09:13

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van dinsdag 6 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>Bert Visscher</em> vertelt over zijn huizen bij <em>Arjen Lubach</em>: &quot;Ze noemen mij vastgoedcabaretier&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van dinsdag 6 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Cabaretier Bert Visscher schoof dinsdagavond aan bij Arjen Lubach om te vertellen over zijn nieuwe theatershow, waarvan hij in december begint met try-outs. Het wordt een soort 'best of' van de favoriete typetjes van zijn publiek, maar die geeft hij natuurlijk wel andere teksten. Misschien is het wel de laatste show van Visscher, want hij vertelt ook weleens zin te hebben met een cocktail aan de Spaanse Costa del Sol te zitten. Volgens Lubach is dat vreemd voor iemand met een huis in Italië, maar Visscher antwoordt: "Ik heb overal huizen. Ze noemen mij de vastgoedcabaretier." Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Bert Visscher vertelt over zijn huizen bij Arjen Lubach: "Ze noemen mij vastgoedcabaretier"

Cabaretier Bert Visscher schoof dinsdagavond aan bij Arjen Lubach om te vertellen over zijn nieuwe theatershow, waarvan hij in december begint met try-outs. Het wordt een soort 'best of' van de favoriete typetjes van zijn publiek, maar die geeft hij natuurlijk wel andere teksten. Misschien is het wel de laatste show van Visscher, want hij vertelt ook weleens zin te hebben met een cocktail aan de Spaanse Costa del Sol te zitten. Volgens Lubach is dat vreemd voor iemand met een huis in Italië, maar Visscher antwoordt: "Ik heb overal huizen. Ze noemen mij de vastgoedcabaretier."

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's