Arjen Lubach zoekt nieuwe minister van Landbouw: "Samenwerken met verkapte neonazi's"

Arjen Lubach zoekt nieuwe minister van Landbouw: "Samenwerken met verkapte neonazi's"

Woensdag 7 september 2022 om 09:23

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van dinsdag 6 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>Arjen Lubach</em> zoekt nieuwe minister van Landbouw: &quot;Samenwerken met verkapte neonazi's&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van dinsdag 6 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Speciaal voor het ministerie van Landbouw heeft de redactie van De Avondshow met Arjen Lubach een wervingsspotje in elkaar gedraaid. Zo moet je samenwerken met alle partijen binnen de agrarische sector, "van teleurgestelde boeren tot verkapte neonazi's, van criminelen tot pyromanen en van extreemrechts tot sierteelt". Om het nog aantrekkelijker te maken: "Alles komt langs, ook bij jou thuis. Dus: heb je altijd al in een safehouse willen wonen, heb je geen kinderen (of in elk geval geen leuke), dan is minister van Landbouw de baan voor jou!" Een fijne kijk van extreemlinks op de boerensector. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Arjen Lubach zoekt nieuwe minister van Landbouw: "Samenwerken met verkapte neonazi's"

Speciaal voor het ministerie van Landbouw heeft de redactie van De Avondshow met Arjen Lubach een wervingsspotje in elkaar gedraaid. Zo moet je samenwerken met alle partijen binnen de agrarische sector, "van teleurgestelde boeren tot verkapte neonazi's, van criminelen tot pyromanen en van extreemrechts tot sierteelt". Om het nog aantrekkelijker te maken: "Alles komt langs, ook bij jou thuis. Dus: heb je altijd al in een safehouse willen wonen, heb je geen kinderen (of in elk geval geen leuke), dan is minister van Landbouw de baan voor jou!" Een fijne kijk van extreemlinks op de boerensector.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's