Zien: Ajax bezorgt fans kippenvel met nieuwe trailer voor Champions League

Zien: Ajax bezorgt fans kippenvel met nieuwe trailer voor Champions League

Zien: <em>Ajax</em> bezorgt fans kippenvel met nieuwe trailer voor <em>Champions League</em> Zoals we dat inmiddels mogen verwachten van het mediateam van Ajax is er ook nu weer een prachtige trailer verschenen voor het nieuwe Champions League-seizoen. Vanavond trappen de Amsterdammers af met een duel in de eigen Arena tegen het Schotse Rangers FC. De wedstrijd begint om 18.45 uur en moet het startschot vormen voor opnieuw een geslaagde campagne in de Champions League. Bekijk de matchday-video van Ajax hierboven. De wedstrijd Ajax - Rangers is woensdag 7 september om 18.45 uur live te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal. Bekijk ook Samenvatting PSV - Rangers (play offs Champions League) Bekijk deze video » Samenvatting Paris Saint-Germain – Juventus (Champions League) Bekijk deze video »
Voetbal :
Zien: Ajax bezorgt fans kippenvel met nieuwe trailer voor Champions League
Woensdag 7 september 2022 om 09:38

Zoals we dat inmiddels mogen verwachten van het mediateam van Ajax is er ook nu weer een prachtige trailer verschenen voor het nieuwe Champions League-seizoen. Vanavond trappen de Amsterdammers af met een duel in de eigen Arena tegen het Schotse Rangers FC. De wedstrijd begint om 18.45 uur en moet het startschot vormen voor opnieuw een geslaagde campagne in de Champions League.

Bekijk de matchday-video van Ajax hierboven. De wedstrijd Ajax - Rangers is woensdag 7 september om 18.45 uur live te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal.

Actuele video's

Meer actuele video's