Evi Hanssen in Khalid & Sophie over omstreden talkshow Gert Verhulst

Evi Hanssen in Khalid & Sophie over omstreden talkshow Gert Verhulst

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 7 september. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Evi Hanssen in <em>Khalid &amp; Sophie</em> over omstreden talkshow <em>Gert Verhulst</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 7 september. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Op maandag is de talkshow van Gert Verhulst van start gegaan. Evi Hanssen was hierin te gast en schuift nu aan bij Khalid & Sophie om erover te vertellen. Na de uitzending ontstond er namelijk ophef over het meermaals gebruik van het racistische N-woord: "Iedereen praat erover, doe je dit nu om te provorceren?", verklaart Evi. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Evi Hanssen in Khalid & Sophie over omstreden talkshow Gert Verhulst

Op maandag is de talkshow van Gert Verhulst van start gegaan. Evi Hanssen was hierin te gast en schuift nu aan bij Khalid & Sophie om erover te vertellen. Na de uitzending ontstond er namelijk ophef over het meermaals gebruik van het racistische N-woord: "Iedereen praat erover, doe je dit nu om te provorceren?", verklaart Evi.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV