Zien: Justitie start onderzoek naar vermeend seksueel misbruik Thijs Römer

Zien: Justitie start onderzoek naar vermeend seksueel misbruik Thijs Römer

Donderdag 8 september 2022 om 22:18

Het Openbaar Ministerie doet onderzoek naar vermeend seksueel grensoverschrijdend gedrag door acteur Thijs Römer. Bronnen melden aan RTL Boulevard en De Telegraaf dat er minimaal drie aangiften van zedenmisdrijven door jonge slachtoffers liggen die de acteur beschuldigen van online seksueel misbruik.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Justitie</em> start onderzoek naar vermeend seksueel misbruik <em>Thijs Römer</em> Het Openbaar Ministerie doet onderzoek naar vermeend seksueel grensoverschrijdend gedrag door acteur Thijs Römer. Bronnen melden aan RTL Boulevard en De Telegraaf dat er minimaal drie aangiften van zedenmisdrijven door jonge slachtoffers liggen die de acteur beschuldigen van online seksueel misbruik. Tekst gaat verder onder de video. Wangedrag Thijs RömerBegin dit jaar deed een toen 20-jarige vrouw aangifte van seksueel grensoverschrijdend gedrag tegen Römer. Volgens haar heeft de acteur het gedrag vertoond toen ze slechts veertien jaar was. Het is niet bekend of zij een van de personen is die nu aangifte heeft gedaan. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Justitie start onderzoek naar vermeend seksueel misbruik Thijs Römer

Wangedrag Thijs Römer
Begin dit jaar deed een toen 20-jarige vrouw aangifte van seksueel grensoverschrijdend gedrag tegen Römer. Volgens haar heeft de acteur het gedrag vertoond toen ze slechts veertien jaar was. Het is niet bekend of zij een van de personen is die nu aangifte heeft gedaan.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's