Coks Donders bij Jinek over 'afstandelijke' Queen Elizabeth II: "Ze was ontzettend grappig"

Coks Donders bij Jinek over 'afstandelijke' Queen Elizabeth II: "Ze was ontzettend grappig"

Vrijdag 9 september 2022 om 08:52

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 8 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Coks Donders</em> bij Jinek over 'afstandelijke' <em>Queen Elizabeth II</em>: &quot;Ze was ontzettend grappig&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 8 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Veel mensen hadden het gevoel dat Queen Elizabeth II, die donderdag op 96-jarige leeftijd overleed, nogal 'afstandelijk' was. Dat had natuurlijk voor een deel te maken met de rol die ze vervulde, want naast koningin was ze ook nog eens het hoofd van de Britse kerk. Toch was Elizabeth volgens historica en koningshuisdeskundige Coks Donders ook "ontzettend grappig". Zo vertelt Donders een anekdote over een couturier die een wel héél bijzonder briefje van de Britse koningin ontving... Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Coks Donders bij Jinek over 'afstandelijke' Queen Elizabeth II: "Ze was ontzettend grappig"

Veel mensen hadden het gevoel dat Queen Elizabeth II, die donderdag op 96-jarige leeftijd overleed, nogal 'afstandelijk' was. Dat had natuurlijk voor een deel te maken met de rol die ze vervulde, want naast koningin was ze ook nog eens het hoofd van de Britse kerk. Toch was Elizabeth volgens historica en koningshuisdeskundige Coks Donders ook "ontzettend grappig". Zo vertelt Donders een anekdote over een couturier die een wel héél bijzonder briefje van de Britse koningin ontving...

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's