Johan Derksen bij VI over Eva Jinek: "Ze wil een soort juicekanaal worden"

Johan Derksen bij VI over Eva Jinek: "Ze wil een soort juicekanaal worden"

Vrijdag 9 september 2022 om 10:07

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 8 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Johan Derksen bij <em>VI</em> over <em>Eva Jinek</em>: &quot;Ze wil een soort juicekanaal worden&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 8 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Waylon schuift toch niet aan bij Jinek voor eerste interview na vreemdgaan en Johan Derksen weet waarom Waylon niet meer bij Jinek gaat zitten. Hij vertelt bij Vandaag Inside dat Eva Jinek een soort juicekanaal wil worden om hogere kijkcijfers te scoren. Er zou één vraag over zijn privéleven gevraagd worden, maar de redactie van Jinek liet Waylon later weten dat ze nog meer vragen over zijn gezinsleven wilde stellen. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Mart de Kruif in Vandaag Inside: "Poetin heeft groot probleem, Oekraïne heeft initiatief" Bekijk deze video » Wilfred Genee woest op Johan Derksen: "Je staat met je kapsel voor de camera!" Bekijk deze video »
TV :

Waylon schuift toch niet aan bij Jinek voor eerste interview na vreemdgaan en Johan Derksen weet waarom Waylon niet meer bij Jinek gaat zitten. Hij vertelt bij Vandaag Inside dat Eva Jinek een soort juicekanaal wil worden om hogere kijkcijfers te scoren. Er zou één vraag over zijn privéleven gevraagd worden, maar de redactie van Jinek liet Waylon later weten dat ze nog meer vragen over zijn gezinsleven wilde stellen.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's