Veronica Offside gemist? Gefrustreerde Van Nistelrooij: "Weet jij wel wie er bij RKC spelen?" (video)

Veronica Offside gemist? Gefrustreerde Van Nistelrooij: "Weet jij wel wie er bij RKC spelen?" (video)

Zaterdag 10 september 2022 om 13:46

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 9 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside van 9 september terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Veronica Offside</em> gemist? Gefrustreerde <em>Van Nistelrooij</em>: &quot;Weet jij wel wie er bij <em>RKC</em> spelen?&quot; (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 9 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside van 9 september terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. In Veronica Offside vraagt een gefrustreerde Ruud van Nistelrooij zich af of de verslaggever wel weet welke spelers er bij RKC spelen. Na het over-en-weer uitwisselen van namen is het duidelijk dat het wat de PSV-trainer betreft helemaal geen pretje is om tegen die ploeg te spelen. Andy van der Meijde vermoedt dat Ruud het liefst die verslaggever op z'n bek slaat. Veronica Offside is iedere maandag- en vrijdagavond om 20.25 uur te zien bij Veronica. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :

In Veronica Offside vraagt een gefrustreerde Ruud van Nistelrooij zich af of de verslaggever wel weet welke spelers er bij RKC spelen. Na het over-en-weer uitwisselen van namen is het duidelijk dat het wat de PSV-trainer betreft helemaal geen pretje is om tegen die ploeg te spelen. Andy van der Meijde vermoedt dat Ruud het liefst die verslaggever op z'n bek slaat.

Veronica Offside is iedere maandag- en vrijdagavond om 20.25 uur te zien bij Veronica. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's