VVD-Kamerlid Silvio Erkens in Op1 over energiecrisis: "Zitten bijna in oorlogseconomie situatie"

VVD-Kamerlid Silvio Erkens in Op1 over energiecrisis: "Zitten bijna in oorlogseconomie situatie"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 9 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Sinds de chaos op de internationale gasmarkt door de oorlog in Oekraïne, stijgen de energieprijzen in Nederland de pan uit. VVD-Kamerlid Silvio Erkens vertelt in Op1 over mogelijke oplossingen.

Tekst gaat verder onder de video.

VVD-Kamerlid <em>Silvio Erkens</em> in <em>Op1</em> over energiecrisis: &quot;Zitten bijna in oorlogseconomie situatie&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 9 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Sinds de chaos op de internationale gasmarkt door de oorlog in Oekraïne, stijgen de energieprijzen in Nederland de pan uit. VVD-Kamerlid Silvio Erkens vertelt in Op1 over mogelijke oplossingen. Tekst gaat verder onder de video. Oorlogseconomie"We zitten bijna in een #oorlogseconomie situatie", zegt VVD-Kamerlid Silvio Erkens in Op1: "De prijzen zijn hoog, omdat er een tekort aan gas is. Aardwarmte wordt in de glastuinbouw gebruikt, maar ze moeten acht jaar op een vergunning wachten. Dat moet acht maanden worden." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
VVD-Kamerlid Silvio Erkens in Op1 over energiecrisis: "Zitten bijna in oorlogseconomie situatie"

Oorlogseconomie
"We zitten bijna in een #oorlogseconomie situatie", zegt VVD-Kamerlid Silvio Erkens in Op1: "De prijzen zijn hoog, omdat er een tekort aan gas is. Aardwarmte wordt in de glastuinbouw gebruikt, maar ze moeten acht jaar op een vergunning wachten. Dat moet acht maanden worden."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV