Video: Waldemar Torenstra speelt hoofdrol in oorlogsfilm over Marco Kroon

Video: Waldemar Torenstra speelt hoofdrol in oorlogsfilm over Marco Kroon

Zaterdag 10 september 2022 om 20:43

De opnames van de film over het turbulente leven van militair Marco Kroon zijn in volle gang. Topregisseur Roel Reiné heeft een leger aan acteurs opgetrommeld, maar RTL Boulevard mag bekend maken dat de hoofdrol is weggelegd voor Waldemar Torenstra.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Waldemar Torenstra</em> speelt hoofdrol in oorlogsfilm over <em>Marco Kroon</em> De opnames van de film over het turbulente leven van militair Marco Kroon zijn in volle gang. Topregisseur Roel Reiné heeft een leger aan acteurs opgetrommeld, maar RTL Boulevard mag bekend maken dat de hoofdrol is weggelegd voor Waldemar Torenstra. Tekst gaat verder onder de video. De VuurlinieMarco Kroon is in 'De Vuurlinie' een beschadigde militair, die na een gevaarlijke tijd in Afghanistan probeert zijn leven in Nederland weer op te pikken. Zijn gezinsleven lijdt duidelijk onder wat hij heeft meegemaakt. Wat er precies is gebeurd, wordt duidelijk in flashbacks naar de bloedige strijd tegen de Taliban. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Waldemar Torenstra speelt hoofdrol in oorlogsfilm over Marco Kroon

De Vuurlinie
Marco Kroon is in 'De Vuurlinie' een beschadigde militair, die na een gevaarlijke tijd in Afghanistan probeert zijn leven in Nederland weer op te pikken. Zijn gezinsleven lijdt duidelijk onder wat hij heeft meegemaakt. Wat er precies is gebeurd, wordt duidelijk in flashbacks naar de bloedige strijd tegen de Taliban.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's