Jeroen Snel in RTL Boulevard over koningin Elizabeth: "Rouwstoet maakt indruk"

Jeroen Snel in RTL Boulevard over koningin Elizabeth: "Rouwstoet maakt indruk"

Zondag 11 september 2022 om 19:52

Duizenden Schotten bewezen vandaag hun laatste eer aan koningin Elizabeth II. De kist van de Queen werd per rouwauto overgebracht naar Holyroodhouse in Edinburgh, de officiële verblijfplaats van de royals in Schotland. De rouwstoet legt ruim 280 kilometer af en doet verschillende locaties aan waarmee de koningin een speciale band had.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Jeroen Snel</em> in <em>RTL Boulevard</em> over <em>koningin Elizabeth</em>: &quot;Rouwstoet maakt indruk&quot; Duizenden Schotten bewezen vandaag hun laatste eer aan koningin Elizabeth II. De kist van de Queen werd per rouwauto overgebracht naar Holyroodhouse in Edinburgh, de officiële verblijfplaats van de royals in Schotland. De rouwstoet legt ruim 280 kilometer af en doet verschillende locaties aan waarmee de koningin een speciale band had. Tekst gaat verder onder de video. Rouwstoet maakt indrukHet was een sobere stoet, maar daardoor niet minder indrukwekkend. Royaltyverslaggever Jeroen Snel vertelt in RTL Boulevard over de historische beelden en Elizabeths bijzondere band met Schotland: "Kist zien maakt het werkelijkheid." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Jeroen Snel in RTL Boulevard over koningin Elizabeth: "Rouwstoet maakt indruk"

Rouwstoet maakt indruk
Het was een sobere stoet, maar daardoor niet minder indrukwekkend. Royaltyverslaggever Jeroen Snel vertelt in RTL Boulevard over de historische beelden en Elizabeths bijzondere band met Schotland: "Kist zien maakt het werkelijkheid."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's