Dries Roelvink teleurgesteld in de Bankzitters: "Ze doen helemaal niets"

Dries Roelvink teleurgesteld in de Bankzitters: "Ze doen helemaal niets"

Zondag 11 september 2022 om 22:33

Dries Roelvink is ontevreden over de samenwerking met de Bankzitters, een Nederlands YouTube kanaal én boyband, waar hij momenteel samen de hit 'Fantastico' mee scoort. RTL Boulevard vroeg Dries wat er precies aan de hand is.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Dries Roelvink</em> teleurgesteld in <em>de Bankzitters</em>: &quot;Ze doen helemaal niets&quot; Dries Roelvink is ontevreden over de samenwerking met de Bankzitters, een Nederlands YouTube kanaal én boyband, waar hij momenteel samen de hit 'Fantastico' mee scoort. RTL Boulevard vroeg Dries wat er precies aan de hand is. Tekst gaat verder onder de video. In de clinch"Nee, die jongens doen hun naam wel eer aan, want ze blijven gewoon thuis op de bank zitten. We hebben nog een paar mailtjes gestuurd, maar ze doen helemaal niets aan de promo", aldus een teleurgestelde Dries Roelvink. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Dries Roelvink teleurgesteld in de Bankzitters: "Ze doen helemaal niets"

In de clinch
"Nee, die jongens doen hun naam wel eer aan, want ze blijven gewoon thuis op de bank zitten. We hebben nog een paar mailtjes gestuurd, maar ze doen helemaal niets aan de promo", aldus een teleurgestelde Dries Roelvink.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's