Tessa Schiethart vertelt over leven met wijnvlek: "Nare opmerkingen van mensen met alcohol op"

Tessa Schiethart vertelt over leven met wijnvlek: "Nare opmerkingen van mensen met alcohol op"

Monday 12 September 2022 om 08:42

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van zondag 11 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv.

<em>Tessa Schiethart</em> vertelt over leven met <em>wijnvlek</em>: &quot;Nare opmerkingen van mensen met alcohol op&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van zondag 11 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv. Tessa Schiethart is geboren met een grote wijnvlek in haar gezicht. Dat draagt ze al haar hele leven met zich mee. Ze heeft geprobeerd het te verbergen met make-up en Tessa onderging ook een laserbehandeling die helaas misging. Humberto Tan is benieuwd wanneer het écht hinderlijk is, en daar hoeft Tessa niet lang over na te denken: "Als ik me in grote publieke ruimtes begeef waar veel mensen alcohol hebben gedronken. Dan hebben mensen wat minder filter. Dat maakt dat je soms hele nare opmerkingen krijgt." Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Tessa Schiethart vertelt over leven met wijnvlek: "Nare opmerkingen van mensen met alcohol op"

Tessa Schiethart is geboren met een grote wijnvlek in haar gezicht. Dat draagt ze al haar hele leven met zich mee. Ze heeft geprobeerd het te verbergen met make-up en Tessa onderging ook een laserbehandeling die helaas misging. Humberto Tan is benieuwd wanneer het écht hinderlijk is, en daar hoeft Tessa niet lang over na te denken: "Als ik me in grote publieke ruimtes begeef waar veel mensen alcohol hebben gedronken. Dan hebben mensen wat minder filter. Dat maakt dat je soms hele nare opmerkingen krijgt."

Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's