Martien Meiland: 'Het zijn huichelaars, ik ben er klaar mee!'

Martien Meiland: 'Het zijn huichelaars, ik ben er klaar mee!'

Martien Meiland vertelt in zijn podcast Wat Goéééd dat hij iedere avond bidt: 'Ik bid omdat ik dankbaar ben dat de hele familie gezond elke dag opstaat en dat we het allemaal goed hebben.'

'Huichelaars'
Naar de kerk gaat hij echter niet meer: 'Ook niet met Kerst. Vroeger ging ik elke week en dan met Kerst kwamen die huichelaars, die alleen met Kerst gingen, en dan gingen ze een uur van tevoren op mijn plek zitten en dan kon ik anderhalf uur staan. Toen was ik er zo klaar mee.' Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Martien Meiland: 'Het zijn <em>huichelaars</em>, ik ben er klaar mee!' Martien Meiland vertelt in zijn podcast Wat Goéééd dat hij iedere avond bidt: 'Ik bid omdat ik dankbaar ben dat de hele familie gezond elke dag opstaat en dat we het allemaal goed hebben.' 'Huichelaars'Naar de kerk gaat hij echter niet meer: 'Ook niet met Kerst. Vroeger ging ik elke week en dan met Kerst kwamen die huichelaars, die alleen met Kerst gingen, en dan gingen ze een uur van tevoren op mijn plek zitten en dan kon ik anderhalf uur staan. Toen was ik er zo klaar mee.' Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Erica Meiland wil geen premier worden: 'Heeft alleen maar nadelen' (video) Bekijk deze video » Shownieuws gemist? Maxime Meiland haalt webshop offline: 'Verkoop valt tegen' (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV