Ferry Doedens in HLF8 doet de JA/NEE: "Heeft u wel eens iets anders aan uzelf laten doen?"

Ferry Doedens in HLF8 doet de JA/NEE: "Heeft u wel eens iets anders aan uzelf laten doen?"

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 14 september. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Ferry Doedens</em> in <em>HLF8</em> doet de JA/NEE: &quot;Heeft u wel eens iets anders aan uzelf laten doen?&quot; Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 14 september. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Vanavond is het de beurt aan Ferry Doedens om onderworpen te worden aan het beruchte spel van HLF8 'JA/NEE' met pittige vragen waar alleen het woord ja of het woord nee op geantwoord mag worden. Aan het einde van het spel heeft Ferry niet de behoefte ergens op terug te komen maar Hélène wel. Zij wil weten wat hij heeft laten doen aan zichzelf want 'kin implantaten' heeft hij niet maar wat dan wel? Opgetogen begint Doedens aan zijn opsomming: fillers, prikjes in het voorhoofd: "Het is helemaal minimaal gedaan dus ben ik heel blij mee." Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Vanavond is het de beurt aan Ferry Doedens om onderworpen te worden aan het beruchte spel van HLF8 'JA/NEE' met pittige vragen waar alleen het woord ja of het woord nee op geantwoord mag worden. Aan het einde van het spel heeft Ferry niet de behoefte ergens op terug te komen maar Hélène wel. Zij wil weten wat hij heeft laten doen aan zichzelf want 'kin implantaten' heeft hij niet maar wat dan wel? Opgetogen begint Doedens aan zijn opsomming: fillers, prikjes in het voorhoofd: "Het is helemaal minimaal gedaan dus ben ik heel blij mee."

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV