Zien: Dilan Yeşilgöz lacht om mislukte aankondiging van Mark Rutte in Suriname

Zien: Dilan Yeşilgöz lacht om mislukte aankondiging van Mark Rutte in Suriname

Donderdag 15 september 2022 om 08:30

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 14 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Dilan Yeşilgöz</em> lacht om mislukte aankondiging van <em>Mark Rutte</em> in Suriname Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 14 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Minister-president Mark Rutte is momenteel op werkbezoek in Suriname. Zijn partijgenoot Dilan Yeşilgöz schoof woensdag aan in Vandaag Inside om te praten over haar HJ Schoo-lezing - maar de heren konden ook niet voorbijgaan aan een totaal mislukte aankondiging van Rutte in Suriname. Wilfred Genee stelt dat ze hem daar al vergeten zijn, met uitzondering van één agressieve vrouw die de microfoon uit de handen van een stuntelende collega grist. Yeşilgöz kan er wel om lachen: "Dit is gewoon mooi. Die vrouw is hem niet vergeten hoor!" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Minister-president Mark Rutte is momenteel op werkbezoek in Suriname. Zijn partijgenoot Dilan Yeşilgöz schoof woensdag aan in Vandaag Inside om te praten over haar HJ Schoo-lezing - maar de heren konden ook niet voorbijgaan aan een totaal mislukte aankondiging van Rutte in Suriname. Wilfred Genee stelt dat ze hem daar al vergeten zijn, met uitzondering van één agressieve vrouw die de microfoon uit de handen van een stuntelende collega grist. Yeşilgöz kan er wel om lachen: "Dit is gewoon mooi. Die vrouw is hem niet vergeten hoor!"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's