Wilfred Genee tegen Dilan Yeşilgöz: 'Je praat tegenwoordig met de rem erop' (Vandaag Inside)

Wilfred Genee tegen Dilan Yeşilgöz: 'Je praat tegenwoordig met de rem erop' (Vandaag Inside)

Donderdag 15 september 2022 om 10:31

Dilan Yeşilgöz-Zegerius was woensdagavond voor de eerste keer te gast bij Vandaag Inside. Wat vond ze ervan, vraagt Wilfred Genee direct na afloop: 'Ik vond het hartstikke leuk.'

'Je praat met de rem erop'
Het valt de presentator op dat ze, sinds ze minister is, niet meer alles zomaar zegt over iedereen. Yeşilgöz: 'Dat heeft dus echt te maken met het feit dat je dan vervolgens onderdeel zal kunnen worden van een rechtszaak, waarbij jouw woorden meewegen.' Bekijk het fragment van De Wandelgangen hieronder.

Wilfred Genee tegen <em>Dilan Yeşilgöz</em>: 'Je praat tegenwoordig met de rem erop' (<em>Vandaag Inside</em>) Dilan Yeşilgöz-Zegerius was woensdagavond voor de eerste keer te gast bij Vandaag Inside. Wat vond ze ervan, vraagt Wilfred Genee direct na afloop: 'Ik vond het hartstikke leuk.' 'Je praat met de rem erop'Het valt de presentator op dat ze, sinds ze minister is, niet meer alles zomaar zegt over iedereen. Yeşilgöz: 'Dat heeft dus echt te maken met het feit dat je dan vervolgens onderdeel zal kunnen worden van een rechtszaak, waarbij jouw woorden meewegen.' Bekijk het fragment van De Wandelgangen hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's