Moeder Sumanta Bansi over vondst stoffelijke resten: "Willen weten waar ze is vermoord"

Moeder Sumanta Bansi over vondst stoffelijke resten: "Willen weten waar ze is vermoord"

Donderdag 15 september 2022 om 20:36

De stoffelijke resten die zijn gevonden op een bedrijven terrein in Hoorn, blijken van de sinds 2018 vermiste Surinaamse studente Sumanta Bansi te zijn. Dat bevestigd het Openbaar Ministerie.

Tekst gaat verder onder de video.

Moeder <em>Sumanta Bansi</em> over vondst <em>stoffelijke resten</em>: &quot;Willen weten waar ze is vermoord&quot; De stoffelijke resten die zijn gevonden op een bedrijven terrein in Hoorn, blijken van de sinds 2018 vermiste Surinaamse studente Sumanta Bansi te zijn. Dat bevestigd het Openbaar Ministerie. Tekst gaat verder onder de video. Moeder SumantaDinsdag werd er op het bedrijven terrein gegraven nadat Manodj B, de verdachte in het proces, opbiechtte aan de recherche dat hij het lichaam daar zou hebben achtergelaten. RTL Boulevard sprak vandaag met de advocaat van de familie: "We willen weten waar ze is vermoord, op welke plek het is gebeurd, wat hebben ze haar aangedaan?" Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Moeder Sumanta Bansi over vondst stoffelijke resten: "Willen weten waar ze is vermoord"

Moeder Sumanta
Dinsdag werd er op het bedrijven terrein gegraven nadat Manodj B, de verdachte in het proces, opbiechtte aan de recherche dat hij het lichaam daar zou hebben achtergelaten. RTL Boulevard sprak vandaag met de advocaat van de familie: "We willen weten waar ze is vermoord, op welke plek het is gebeurd, wat hebben ze haar aangedaan?"

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's