Joost van Doesburg voorspelt: "Schiphol komende weken eerder slechter dan beter"

Joost van Doesburg voorspelt: "Schiphol komende weken eerder slechter dan beter"

Vrijdag 16 september 2022 om 08:59

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 15 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Joost van Doesburg</em> voorspelt: &quot;<em>Schiphol</em> komende weken eerder slechter dan beter&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 15 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Dick Benschop is vertrokken als CEO van Schiphol - maar de situatie op de luchthaven is nog altijd nijpend. Donderdag schoven Arjan Kers, CEO van TUI, en Joost van Doesburg, van het FNV, aan om de crisis te bespreken. Volgens Kers moet de komende tijd alles op alles gezet worden om de mensen die in de herfstvakantie willen vliegen hun vakantie te gunnen, maar Doesburg heeft een vervelende boodschap: hij verwacht dat de situatie op Schiphol de komende weken eerder slechter dan beter wordt. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Joost van Doesburg voorspelt: "Schiphol komende weken eerder slechter dan beter"

Dick Benschop is vertrokken als CEO van Schiphol - maar de situatie op de luchthaven is nog altijd nijpend. Donderdag schoven Arjan Kers, CEO van TUI, en Joost van Doesburg, van het FNV, aan om de crisis te bespreken. Volgens Kers moet de komende tijd alles op alles gezet worden om de mensen die in de herfstvakantie willen vliegen hun vakantie te gunnen, maar Doesburg heeft een vervelende boodschap: hij verwacht dat de situatie op Schiphol de komende weken eerder slechter dan beter wordt.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's