Jinek gemist? Bioloog Mátyás Bittenbinder over z'n nieuwe boek Gif in het Dierenrijk

Jinek gemist? Bioloog Mátyás Bittenbinder over z'n nieuwe boek Gif in het Dierenrijk

Vrijdag 16 september 2022 om 09:13

Mátyás Bittenbinder was gisteren te gast bij Jinek. De bioloog vertelde over zijn nieuwe kinderboek Gif in het Dierenrijk en over giftige dieren. Er zijn genoeg redenen om ver uit de buurt te blijven van giftige dieren, behalve als je Mátyás heet. Hij heeft een levenslange obsessie met gif en heeft daar als toxi-coloog en bioloog zijn werk van gemaakt. Hij vond het raar dat er zo weinig kinderboeken zijn over giftige dieren en schreef er een.

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van donderdag 15 september. Je kan de hele aflevering van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Bioloog Mátyás Bittenbinder over z'n nieuwe boek <em>Gif in het Dierenrijk</em> Mátyás Bittenbinder was gisteren te gast bij Jinek. De bioloog vertelde over zijn nieuwe kinderboek Gif in het Dierenrijk en over giftige dieren. Er zijn genoeg redenen om ver uit de buurt te blijven van giftige dieren, behalve als je Mátyás heet. Hij heeft een levenslange obsessie met gif en heeft daar als toxi-coloog en bioloog zijn werk van gemaakt. Hij vond het raar dat er zo weinig kinderboeken zijn over giftige dieren en schreef er een. Hieronder zie je een fragment uit Jinek van donderdag 15 september. Je kan de hele aflevering van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook René van der Gijp maakt Eva Jinek opnieuw belachelijk om panfluiter aan tafel Bekijk deze video » Zien: Britse ambassadeur Joanna Roper in Op1 over historisch afscheid Queen Elizabeth Bekijk deze video »
TV :
Jinek gemist? Bioloog Mátyás Bittenbinder over z'n nieuwe boek Gif in het Dierenrijk

Actuele video's

Meer actuele video's